Sofia Richie Gets Awkwardly Interviewed About Scott Disick

","level":0,"displayType":"paragraph"},{"text":"What do you think?","level":0,"displayType":"paragraph"}],"displayType":"section"}]},{"elements":[{"text":"Sofia Richie Dating History 2018: Who Is Sofia Dating?","level":3,"displayType":"header"}]}]; var articleType = 'ARTICLE'; var favoriteImage = '/static/5d0da510-c0be-4da4-867e-8ea8067eee0c.jpeg'; var articleDescription = ''; var slide_index = parseInt(0); var slide_json = createSlides(slides, articleType, favoriteImage); var initial_slide = slide_index; var initial_url = location.pathname + location.search; var base_url = '/2018/09/07/sofia-richie-scott-disick-interview-videos/'; var next_gallery = '/2017/07/12/lost-currencies-are-amazing-finds/'; var first_load = true; var has_scrolled = false; var title = "Sofia Richie Gets Awkwardly Interviewed About Scott Disick"; var path = base_url